Nyheder

Casevideoer om samarbejde mellem virksomheder og uddannelsesinstitutioner

Casevideoer om samarbejde mellem virksomheder og uddannelsesinstitutioner

SAMKAP projektet har fremstillet tre små videoer, der illustrerer hvordan samarbejder mellem virksomheder og uddannelsesinstitutionen Zealand - Sjællands Erhvervsakademi kan foregå.

Se videoerne her

Drone på Novo Nordisk

I praktik som produktionsteknolog hos Corning

I praktik på mjødbryggeriet Snoremark

I første del af projektet - KAP Sjælland - blev der også optaget videoer - herunder en om RUC's projekt hos Royal Unibrew

Se videoen her

Projekt SAMKAP godt i gang

Projekt SAMKAP godt i gang

Uddannelsesinstitutionerne Professionshøjskolen Absalon, Erhvervs Akademi Sjælland og Roskilde Universitetscenter er godt i gang med at etablere samarbejdsprojekter med produktionsvirksomhederne i Region Sjælland. Projekter som vil gå i gang i efteråret 2018.

 

Statoil skifter navn til Equinor

Statoil skifter navn til Equinor

Statoil Refinery A/S i Kalundborg, der er en god samarbejdspartner i projektet vedrørende etablering af en samarbejdsplatform for kvalificeret arbejdskraft i Region Sjælland har i maj skiftet navn til Equinor ASA. Navneændringen supporterer virksomhedens udvikling som et bredspektret energivirksomhed. Equinor fortsætter uændret med samme strategier og værdier som Statoil og alle relationer med partnere og interessenter fortsætter som hidtil. Det betyder at Equinor fortsætter som en vigtig del af projektet vedr. kvalificeret arbejdskraft.

 

 

KAP Sjælland projekt modtager ny millionbevilling fra Region Sjælland

KAP Sjælland projekt modtager ny millionbevilling fra Region Sjælland

Det succesfulde projekt Kvalificeret Arbejdskraft til Produktionsvirksomheder i Region Sjælland (KAP) modtager endnu en millionbevilling fra regionen til udvikling af nye tiltag til at fremme samarbejdet mellem regionens uddannelsesinstitutioner og erhvervsvirksomheder. Det fortsatte projekt SAMKAP (Samarbejdsplatform for kvalificeret arbejdskraft til produktionsvirksomheder i Region Sjælland) løber fra 1. januar 2018 - 31. december 2020.

Læs mere i nyheden Succesfuldt uddannelsessamarbejde styrkes i Region Sjælland

Første del af KAP projektet blev gennemført fra 2015-2017 og blev afsluttet med en konference i oktober 2017. Her berettede studerende om deres samarbejde med virksomhederne og projektets film blev vist. I filmen fortæller studerende, virksomhedsrepræsentanter og repræsentanter fra uddannelsesinstitutionerne om projektet.

Se film fra KAP1 projektet

Generel: Kvalificeret arbejdskraft til Region Sjælland
Case: EASJ Studerende i projekt hos DBI Plastic i Stenlille
Teasere på sociale medier (samlet i én)

Download materiale:

Faktaark om SAMKAP

Spørgsmål og svar om SAMKAP

Se mere:

Close
Hvad søger du....?